Marianna Schreiber

Autor: Instagram/ marysiaschreiber Marianna Schreiber

Co dalej z występami w Clout?

Jest oświadczenie Clout MMA w sprawie Marianny Schreiber. Chodzi o jej rozstanie z politykiem. Jednoznaczny przekaz

2024-03-01 12:05

Jak grom z jasnego nieba spadła informacja o zbliżającym się końcu małżeństwa Łukasza Schreibera z Marianną Schreiber. Polityk PiS i kandydat na prezydenta Bydgoszczy często był pytany o zachowanie swojej żony, która kilka miesięcy temu zadebiutowała we freak-fightach, a na Clout MMA 4 zawalczy z Gochą Magical. Clout MMA zabrało głos w sprawie nadchodzącego pojedynku Schreiber.

Łukasz Scheriber rozstaje się z Marianną Schreiber? Wielki szok. Jest oświadczenie Clout MMA

Jednym z największych zaskoczeń we freak-fightach w ostatnim czasie było dołączenie do Clout MMA Marianny Schreiber. Żona byłego ministra w rządzie PiS kilka tygodni przed podpisaniem umowy z federacją protestowała... przeciwko niej. Wszystko po ogłoszeniu walki Nikity z Gochą Magical, która wywołała duże poruszenie w mediach społecznościowych. Los chciał, że Schreiber na najbliższej gali Clout MMA, która odbędzie się 9 marca, zmierzy się właśnie z Gochą Magical.

Dużo pytań o żonę dostawał Łukasz Schreiber, ale zazwyczaj pozostawiał sprawę bez komentarza. Dopiero teraz decydował się ujawnić szokujące fakty. Okazuje się, że małżeństwo myśli o rozstaniu. - Nigdy nie używałem wizerunku rodziny w kampaniach wyborczych, ani teraz, ani 10 lat temu. Uważam, że to nie ma znaczenia. A przy tym wszystkim jest mi… jest to w jakiś sposób trudne dla mnie i przykre, tym bardziej że podjęliśmy decyzję o rozstaniu i rozmawiamy o separacji - powiedział polityk w rozmowie z portalem metropoliabydgoska.pl.

Jak to wpłynie na najbliższą walkę Marianny Schreiber w Clout MMA i na jej przyszłość we freak-fightach? Sama federacja nie chce komentować życia prywatnego zawodniczki. - CLOUT MMA rozdziela kwestie prywatne zawodników od ich występów w klatce. Nie będziemy komentować spraw rodzinnych Marianny Schreiber. Jej walka na CLOUT MMA 4 nie jest zagrożona i odbędzie się już 9 marca w Atlas Arenie w Łodzi - przekazuje organizacja w oświadczeniu.

Koszmarna wpadka Marianny Schreiber! Cała Polska zobaczyła jej pośladki i czarne majtki. Tego nie da się odzobaczyć