Na weselu Agnieszki Radwańskiej i Dawida Celta w Tomaszowicach pod Krakowem (w Hotelu Dwór) bawiło się ok. 130 gości. Witani byli prosecco (włoskie białe wino musujące). Menu robiło wrażenie. Przystawki to tatar z wędzonego łososia w wianku z kawioru, cebuli i pomidorków cherry dekorowanego listkami botwinki. Zupa to krem brokułowy z płatkami migdałów. Danie główne to polędwiczka wieprzowa pieczona w tymianku i rozmarynie podana w sosie grzybowym z puree z batatów, każual z fasolą i czerwonym winem oraz kompozycją groszku cukrowego i pieczonego buraczka.
Nie zabrakło też oczywiście weselnego tortu. A ten był ogromny i zdobiony figurkami imitującymi młodą parę. Wśród zaproszonych gości był m.in. Tomasz Hajto. Musiał być zawiedziony, bo nie dostrzegliśmy na torcie truskawki...