Wiemy, ile trzeba zapłacić za wigilijnego karpia w restauracji Arkadiusza Milika! Ta kwota może Was zaskoczyć

2021-11-29 9:16
Arkadiusz Milik
Autor: Instagram/ arekmilik Arkadiusz Milik

Arkadiusz Milik, podobnie jak Robert Lewandowski, postanowił spełnić swoje marzenie o posiadaniu restauracji i otworzył "Food&Ball", które mieści się w jednej z katowickich galerii handlowych. W menu restauracji prowadzonej przez Milika każdy znajdzie coś dla siebie, a w ofercie znalazły się również przysmaki przygotowane specjalnie na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia. Zobaczcie, ile trzeba zapłacić za wigilijnego karpia.

Prowadzenie własnego biznesu jest marzeniem wielu osób, których pasją jest gastronomia. Szczególnym wzięciem cieszą się jednak restauracje prowadzone przez prawdziwe gwiazdy, jak chociażby kebab Lukasa Podolskiego w Niemczechczy restauracja "Nine's" Roberta Lewandowskiego, której menu może zaskoczyć wiele osób. Wśród reprezentantów Polski to jednak Arkadiusz Milik jako pierwszy otworzył swoją restaurację, powołując do życia "Food&Ball" w katowickiej galerii handlowej Libero. 

Czesław Michniewicz po zwolnieniu z Legii wypoczywa na rajskich wakacjach! Co za widoki, mamy zdjęcia 

Restauracja prowadzona przez Arkadiusza Milika nie może narzekać na brak gości, a w menu niemalże każdy znajdzie coś dla siebie. Zespół "Food&Ball" często przygotowuje również specjalne oferty związane z nadchodzącymi świętami i nie inaczej jest tym razem. W restauracji Arkadiusza Milika można bowiem zamówić coś ze specjalnej oferty przygotowanej na Święta Bożego Narodzenia, w tym wigilijnego karpia. Cena może zaskoczyć wiele osób. 

Lewandowscy na romantycznej randce w Paryżu. Mina Roberta mówi wiele, zdradził wynik Złotej Piłki? Są zdjęcia!

Zobaczcie, jak Arkadiusz Milik mieszka w Marsylii, zaglądając do naszej galerii zdjęć poniżej!

Milik sprzedaje wigilijnego karpia. Cena może szokować

Wśród potraw, które znalazły się w specjalnej, świątecznej ofercie przygotowanej przez zespół "Food&Ball" nie mogło zabraknąć oczywiście wigilijnego karpia. Chętni, którzy skorzystają ze świątecznej oferty, mogą zakupić karpia marynowanego - do własnego wysmażenia w cenie 64 zł za kilogram. Ta cena może niektórych zaskoczyć, bowiem obecnie świeży karp, w zależności od regionu Polski, kosztuje ok 18-20 zł/kg. Ryby dostępne w marketach, filetowane i paczkowane mogą osiągać z kolei cenę nawet do 40 zł/kg. 

Nie zgadniecie, ile kosztuje piwo w restauracji Milika. Przecieramy oczy, mamy dokładne menu

Sonda
Czy pójdziesz do restauracji Arkadiusza Milika?
Grupa ZPR Media sprzeciwia się głoszeniu opinii noszących znamiona mowy nienawiści przepełnionych pogardą czy agresją. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, powiadom nas o tym, klikając zgłoś. Więcej w REGULAMINIE
Najnowsze