Grzegorz Krychowiak, Łukasz Teodorczyk i... prosiak

i

Autor: Instagram/grzegorz.krychowiak Grzegorz Krychowiak i Łukasz Teodorczyk (z małą pomocą kucharza reprezentacji) przyrządzili okazle wyglądające danie

Sobotnia impreza w Arłamowie. Grzegorz Krychowiak i Łukasz Teodorczyk upiekli prosiaka!

2018-06-03 9:43

Piłkarze powtarzają, że zgrupowanie w Arłamowie to przede wszystkim ciężka praca. Ale w sobotni wieczór znalazł się czas na chwilę relaksu. Wspólnie z rodzinami wzięli udział w hotelu w specjalnym przyjęciu. Kadrowicze mogli skosztować… pieczonego prosiaka. - Dziś wieczorem jesteśmy szefami kuchni – napisał na Instagramie Grzegorz Krychowiak.

Od środy ciężko trenują w Arłamowie, więc należał im się moment odpoczynku. Sobota była dla reprezentantów jednym z najmilszych dni na zgrupowaniu. Za zgodą selekcjonera Adama Nawałki przyjechały do nich rodziny, które spędziły w Arłamowie noc z soboty na niedzielę. Hotel w porozumieniu ze sztabem przygotował dla piłkarzy specjalną niespodziankę wystawną kolację. Do jedzenia był m.in. pieczony prosiak, którego z dużym zapałem pokroili Grzegorz Krychowiak i Łukasz Teodorczyk. Oczywiście pod czujnym okiem kucharza kadry – Tomasza Leśniaka.

 
We are the chefs tonight ? Post udostępniony przez Grzegorz Krychowiak (@grzegorz.krychowiak)

Było co zjeść, ale i czego posłuchać. Do kolacji śpiewał piłkarzom znany piosenkarz Liber, był występ kabaretu Ani Mru Mru. Piłkarze i ich rodziny śmiali się do rozpuku ze skeczy Michała Wójcika i Waldemara Wilkołka. Były również życzenia urodzinowe dla Łukasza Teodorczyka i Łukasza Piszczka, którzy 3 czerwca kończą odpowiednio 27 i 33 lata. W niedzielę czasu na świętowanie już nie było – kadrowicze rozegrali bowiem wewnętrzny sparing, mający pomóc selekcjonerowi w wyborze ostatecznej, 23-osobowej kadry na mundial w Rosji.

Wyniki na żywo - sprawdź na kogo warto postawić
Tabele i statystyki z 16 dyscyplin

Najnowsze